Prikaz 1–12 od 34 rezultata

HREC4205 – Staklene posude za hranu – Jata

29.70
Set od dvije staklene posude sa hermetičkim zatvaranjem nam omogućavaju da čuvamo čvrstu i tečnu hranu na zdrav i higijenski način, bez miješanja mirisa ili ukusa. Zahvaljujući poklopcima sa funkcijom vakuuma i zavarenim silikonskim spojevima obezbeđuje se neophodan vakuum koji omogućava da se hrana i tečnost sa sigurnošću neće proliti. Posude se mogu se staviti sa poklopcem u zamrzivač ili u mikrotalasnu pećnicu jer mogu da izdrže temperature do 400ºC i do -40ºC. Ali, pored toga, mogu se staviti i bez poklopca u rernu i prati u mašini za pranje sudova. Posude su bez BPA i imaju kapacitet od 800 ml i 3 litra.

MELIO620 – Aparat protiv insekata sa daljinskim upravljačem – Jata

49.99
Eliminišite sve vrste insekata električnim šokom. 28 ultraljubičastih LED lampi za privlačenje komaraca. Dizajniran za prostore kao što su barovi, restorani, prodavnice itd. Upotreba u zatvorenom prostoru. Preporučeno za prostorije do 50 m2. Daljinski upravljač radi sa uključenom 1 CR2025 baterijom. Dodaci za kačenje aparata. Jednostavno čišćenje i održavanje. Niska potrošnja energije. Napon 230 V. Snaga: 10 W.

PS33B – Trimer 7 u 1 – Jata

45.00
Jata Trimer 7 u 1 je multifunkcionalni trimer za kosu i tijelo sa čak 7 praktičnih dodataka od nerđajućeg čelika. Od ovog kvalitetnog trimera možete očekivati precizno i bezbjedno šišanje, jednostavnu upotrebu i lako održavanje.

PE638 – Električni pekač – Jata

67.50
Multifunkcionalni pekač, izuzetne snage, sa saće grijnom i neljepljivom površinom omogućava lako I jednostavno spremanje različitih jela: pizza, totilja, paella, pečeno meso, razna jela od mesa I povrća…

GR555A – Električni roštilj Magic – Jata

59.99
Električni Magic roštilj brenda Jata izdvaja se kvalitetnim i snažnim grijačem i kvalitetnom grijnom pločom. Grijač u obliku slova M omogućava ravnomjerno rasporjeđivanje toplote, a dodatni držač je tu da bi se postigao blagi nagib roštilja kako bi se hrana pekla bez nepotrebnih masnoća.

GR217 – Električni roštilj XL – Jata

59.40
Praktičan Jata električni XL roštilj raspolaže izdašnom grijnom pločom dimenzija 550 x 260 mm. Ploča se ravnomjerno i brzo zagrijava, pa na njoj za jako kratko vrijeme možete ispeći mnogo ukusne hrane i to bez puno dima, bez lepljenja hrane i curenja masti na sve strane. Elektročni Jata XL roštilj pretvoriće svako korišćenje u zabavu!

GR603 – Električni roštilj XXL – Jata

79.99
Velika grijna ploča dimenzija 600x350 mm, brzo zagrijavanje, praktična upotreba i kvalitetna izrada samo su neki od razloga zbog kojih treba da odaberete baš Električni XXL roštilj. Sa njim ćete u rekordnom roku ispeći ogromnu količinu hrane, pa je idealan za okupljanja, druženja i proslave. Međutim, ovako praktičan roštilj biće i pravo blago u Vašoj kuhinji jer će ukućani biti oduševljeni kvalitetnim i obilnim obrocima.

EV107 – Aparat za vakuumiranje – Jata

79.20
Aparat za vakumiranje hrane održava svežinu hrane i produžava vijek trajanja i do 5 puta. Jaka folija koja ne propušta vazduh sprečava prodor bakterija, gljivica i mikroba u hranu. Vakum pakovanje je odličina način da se zaštiti i sačuva hrana. Hrana zadržava prirodan ukus, izgled i oblik. Vakumiranje pomaže da se uspostavi i održava red u skladištenju proizvoda u frižiderima. Proizvodi ne ispuštaju mirise.

848S – Daska za peglanje sa merdevinama – Jata

95.40
Ako ste u potrazi za čvrstom i stabilnom daskom za peglanje, toplo Vam preporučujemo Jata dasku za peglanje sa merdevinama jer ćete kupovinom iste značajno uštedeti prostor u svom domu. Zahvaljujući praktičnom dizajnu ovog proizvoda, jednom kupovinom ćete dobiti jake merdevine sa tri stepenika i funkcionalnu dasku za peglanje.

HREC4204 – Staklene posude za čuvanje hrane – Jata

27.00
Set staklenih posuda za čuvanje hrane sa vakuumskim zatvaračem idealno će poslužiti u Vašoj kuhinji kao i prilikom putovanja bez brige da li će se hrana prosuti ili poprimiti druge mirise.

JT950 – Električni roštilj sa granitnim premazom – Jata

59.99
Električni roštilj sa granitnim premazom, izuzetne tvrdoće i sa vrhunskom otpornošću na ogrebotine odličan je dodatak svakom domaćinstvu. Grijni element u obliku slova “M” obezbjeđuje ravnomjerno i brzo širenje temperature po cijeloj površini grijne ploče. Uz električni roštilj sa granitnim premazom spremajte najukusnije specijalitete od mesa koje će svi obožavati.

SM110B – Set za manikir i pedikir – Jata

39.60
Kako bi Vaši nokti uvijek izgledali kao da ste upravo izašli iz salona lepote, nije Vam potrebno ništa osim seta za manikir i pedikir Jata. Uredne ruke i nokti su sastavni dio rutine njege svake žene, a i muškarca. Totalno različit od svih setova, uz set za manikir i pedikir Jata dobijate sušač laka za nokte i čak 13 impresivnih dodataka kako biste bili sigurni da ste u potpunosti spremni za savršeno sređivanje noktiju. Nabavite Jata set za manikir i pedikir i pružite Vašim noktima tretman na visokom nivou.