Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

HL-OP-15 – Prečišćivač vazduha – Haus & Luft

342.00
Prečišćivač vazduha Haus & Luft je namijenjen za potpuni tretman vazduha koji udišete u prostoriji. Omogućava uklanjanje prašine, alergena, štetnih gasova, dlaka i loših mirisa iz vazduha čineći kvalitet vazduha prirodnim tako da se osjetite kao da ste u šumi ili na obali mora. Aparat za prečišćavanje vazduha koristi OxyFrish+technology, sistem filtracije u šest faza koji omogućava efikasnost prečišćavanja vazduha 99,99 odsto. Nabavite prečišćivač vazduha Haus & Luft i učinite vazduh u Vašem domu čistim, kvalitetnim i zdravijim.

HL-OP-10 – Prečišćivač vazduha – Haus&Luft

180.00
Svakim udahom u kom u svoja pluća unosimo produkte zagađenje, bakterije, prašinu i druge nečistoće, nanosimo direktnu štetu sebi i svom zdravlju. Postoji jednostavan način da na to utičemo, a to je Haus&Luft prečišćivač vazduha. Zahvaljujući efikasnom petostepenom sistemu filtracije, vazduh u našem domu ili poslovnom prostoru će veoma brzo biti čist, svjež i prijatan.

HL-OP-20 – Prečišćivač vazduha – Haus&Luft

423.00
Već nam je svima dobro poznato koliko je zagađenje opasno po naše zdravlje, srećom, postoji rješenje da budemo zaštićeni bar kada smo u zatvorenom prostoru. Da biste disali bezbijedno postaraće se kvalitan i pouzdan Haus&Luft Prečišćivač vazduha.

HL-OS-10 – Dehidrator vazduha – Haus & Luft

211.50
Optimalna vlažnost vazduha u prostoriji je vrlo bitna za zdravlje i normalno funkcionisanje. Uz dehidrator vazduha Haus & Luft, koji je namijenjen za održavanje odgovarajućeg nivoa relativne vlažnosti vazduha, nećete više brinuti o normalnom funkcionisanju, dobrom raspoloženju i komforu u zatvorenom. Pojava vlage i buđi često su uzroci loše izolacije stambenog objekta, greške u izgradnji, poplave i sl. Velika vlažnost u prostoru u kojem boravite nema samo negativan uticaj na namještaj, odjeću, male kućne aparate i sl. Najveći uticaj ima na one koji borave u takvom okruženju. Aparat omogućava automatsko podešavanje i održavanje relativne vlažnosti vazduha, stvara zdravu atmosferu i smanjuje razvoj bakterija i virusa. Zato nabavite dehidrator vazduha Haus & Luft i obezbjedite optimalnu vlažnost u Vašem prostoru čineći prostor u kojem boravite zdravijim za život!

HL-OS-20 – Isušivač vazduha – Haus & Luft

306.00
Za zdrav život je veoma bitan kvalitetan i svjež vazduh. Optimalna vlažnost vazduha u zatvorenoj prostoriji je vrlo važna za ljudsko zdravlje i organizam, pa se zato savetuje odabir kvalitetnog isušivača vazduha koji pored toga što ima odlične karakteristike, vrlo je jednostavan za upotrebu i održavanje. Isušivač vazduha je nezamjenjljiv aparat ukoliko imate problema sa prevelikom vlažnošću vazduha u Vašem domu, a razlozi za to mogu biti: loša izolacija stambenog objekta, greške u izgradnji, poplave i sl. Velika vlažnost u prostoru u kojem boravite nema samo negativan uticaj na namještaj, odjeću, male kućne aparate i sl. Najveći uticaj ima na one koji borave u takvom okruženju. Optimalna vrijednost vazduha je 40-60%. Ukoliko je vlažnost vazduha iznad 65% stvaraju se idealni uslovi za razvoj buđi i plijesni. Vodite računa o prostoru u kojem boravite, vodite računa o Vašem zdravlju i zdravlju Vaših najmilijih.