Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

EP-803-17 – Epilator za lice Epil Face – Epilady

18.00
Epil Face epilator za lice posebno je dizajniran za upotrebu na dlačicama lica i drugim osjetljivim mjestima (bikini, ispod pazuha itd.). Uklanja čak i najkraće i najtanje dlačice, ostavljajući kožu glatkom i nježnom. Malen i kompaktan, epilator za lice lako se uklapa u torbice i tašne. Epil Face - uvijek pri ruci!

EP-811-25 – Epilator Duo – Epilady

45.00
Epilator Epil Duo sa dvije epilacione glave i dva motora namenjen je za brzu i ugodnu epilaciju vašeg tijela. Duo sistem obezbjeđuje snagu i efikasnost dva epilatora u jednom aparatu. Epilacione glave dizajnirane su da se uklapaju u konture tijela, olakšavajući epilaciju problematičnih područja, poput  potkoljenice, podlaktice i pazuha.

EP-920-22 – Epilator Classic – Epilady

32.40
Epilady epilator iz serije Classic je dizajniran za uklanjanje neželjenih dlaka sa cijelog tijela. Sve u jednom aparatu uključujući i najbolje rezultate posljednje tehnologije je sve što ste oduvijek tražili. Vaš Epilady je tu!

EP-921-10 – Epilator Drop – Epilady

43.20
MOKRO I SUVO: Brzo ostvarite odlične rezultate. Drop je epilator je epilator koji se može bezbjedno koristiti pod tušem za ugodniju epilaciju, kao i klasičan epilator. Široka glava za epilaciju omogućava brzo i efikasno djelovanje. Epilady Vam štedi vrijeme i novac jer nije potrebno da odlazite u kozmetički salon, nisu Vam potrebni brijači, kreme za depilaciju i vosak...