Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

3224 – Fen za kosu Wanted – Ceriotti

48.60
Profesionalni fen za kosu Wanted Ceriotti svojom lakoćom i snagom garantuje odlične rezultate uz sigurno i efikasno korišćenje. Italijanska tehnologija i proizvodnja obezbijeđuju rad bez stvaranja elektromagnetske emisije (EMC). I samo ime “Wanted” znači da ovaj fen za kosu svi žele! Sa 2 brzine rada, 4 nivoa temperature, inox filterom, 2 koncentratora vazduha i profesionalni AC motor, ovaj fen pruža Vašoj kosi njegu na visokom nivou.

3217 – Fen za kosu Go up ionic – Ceriotti

76.50
Fen za kosu Go Up Ionic zahvaljujući snazi od 2500 W i jonskoj tehnologiji smanjuje vrijeme sušenja, eleminiše efekat isušene i oštre kose.Pored toga što kosa zadržava neophodnu vlažnost, težina, protok vazduha, snaga i balans su najbolje karakteristike koje današnja tehnologija može da pruži.

3235 – Fen za kosu Wow – Ceriotti

62.10
Veoma moderan fen za kosu sa prestižnom tehničkom izradom,dostupan u više boja. Lagan, tih i ergonomski dizajn pomažu profesionalcu u svakodnevnom radu, bez naprezanja ruku i ramena. 2 brzine rada + 4 nivoa temperature + 2 koncentratora vazduha. Wow – savršen fen za svaku frizuru!

3111 – Sterilizator za frizerski pribor GX7 – Ceriotti

121.50
Koriste se za sterilizaciju frizerskog pribora koji može biti izložen visokoim temperaturama. Visoke temperature (do 200-250 ° C) utiču na većinu patogena ubijajući ih. Metalni pribor, kao što su makaze i pincete, mogu se sterilizovati u ovim aparatu. Setrilizator GX7 firme Ceriotti funkcioniše na principu kvarcnih sfera koje stvaraju temperturu do 205ᵒC, a sterilizacija frizerskog pribora se obavlja za manje od 10 sekundi. Sterilizator se takođe može koristiti i za sterilizaciju kozmetičkog pribora. Uvijek u sigurnim rukama!

3226 – Fen za kosu – Ceriotti

97.20
Sa svojom Tryo ™ System tehnologijom ovaj model Vam omogućava lako čišćenje i održavanje filtera; nečistoća, ostaci kose pa čak i čitavi pramenovi koji mogu doći kroz filtere u motor mogu se vrlo lako ukloniti. Bi 5000 će Vas iznenaditi otpornošću na različita mehanička opterećenja. Kućište visokog kvaliteta je izrađeno od plastike otporne na udarce, dešava se ponekad da fen ispadne iz ruke ali uz BI 5000 nemojte da brinete, ovaj model može izdržati pad.