Savršeno ljetnje jelo bez kuvanja: Zoodles sa domaćim pesto sosom

4 manje ili 2 velike Zucchini tikvice (krajevi odsječeni)

2 šolje svježih listova bosiljka

2-3 čena bijelog luka

1/3 šolje maslinovog ulja

2 kašike limunovog soka

1/4 šolje rendanog parmezana

So i biber po ukusu

Čeri paradajz

(mogu se dodati mljeveni orasi, indijski orah i kugla mocarele)

𝐏𝐫𝐢𝐩𝐫𝐞𝐦𝐚:

Napravite rezance (noodle) od tikvica u Temaso električnom sjecku 8 u 1 Veggie – Tristar. Odložite.

U blenderu Beauty and the Beast ubacite bosiljak, bijeli luk, maslinovo ulje, limunov sok, narendani parmezan i blendajte dok se sastojci ne sjedine. Začinite solju i biberom po ukusu.

Dodajte sos rezancima od tikvica i ukrasite čeri paradajizom.

Poslužite na sobnoj temperaturi ili ohlađeno. 🥗

Uživajte! 😋

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *