Ventilatori i termoventilatori iz Temaso ponude su tu da vaše prostorije u svako godišnje doba učine prijatnijim za boravak. Termoventilatori će biti vaši najvažniji saveznici za topao dom tokom hladnih zimskih dana, dok će ventilatori savršeno rashladiti prostorije kada vladaju visoke temperature.

Pogledajte koji su ventilatori, odnosno termoventilatori u našoj ponudi i napravite porudžbinu već danas!

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

MWP-20 – Ventilator sa raspršivačem – MPM

119.99
Uživajte u vrelim danima u potpunosti! Upoznajte MWP-20 ventilator sa funkcijom ovlaživanja, koji će doneti olakšanje i eliminisati neprijatnu zagušljivost. Iskoristite funkciju „jutarnjeg povjetarca“ i uživajte u prijatnom okruženju!

MKL-03 – Ventilator sa vodenim hlađenjem – MPM

89.99
Ventilator sa vodenim hlađenjem MPM omogućava da prostorije u kojima boravite održavate rahlađenim i udobnim tokom ljetnih mjeseci. Ventilatori na vodu pružaju zdrav, ekološki i ekonomičan sistem klimatizacije, jer se glavna filtracija obavlja preko vode, pa možete biti sigurni da je vazduh u prostoriji čist, vlažan i rashlađen. Pored veoma male potrošnje električne energije, ventilator sa vodenim hlađenjem MPM ima brojne pogodnosti. Nabavite ventilator sa vodenim hlađenjem MPM i učiniti prostor u kojem provodite najviše vremena zdravim za boravak u njemu.

MWP-04 – Ventilator – MPM

59.99
podni ventilator modernog dizajna sa hromiranim čeličnim kućištem pružiće udobnost dugi niz godina i uvijek izgledati stilski. Trostepeno podešavanje protoka vazduha omogućiće vam da prilagodite brzinu svojim potrebama. Nagib ventilatora može se podesiti - tako cirkulacija vazduha se može usmjeriti u bilo kom pravcu. Zahvaljujući neklizajućim stopicama ventilator je stabilan, može se postaviti direktno na pod ili na viši nivo, npr. na radni sto. Udobna ručka će vam omogućiti da uređaj lako prenesete na drugo mjesto.

MWP-13M – Ventilator stojeći – MPM

89.99
Ventilator MWP-13 obezbjeđuje svjež vazduh u vrelim ljetnjim danima. Zahvaljujući podesivoj visini možete ga postaviti na više mjesta. Ventilator ima tajmer koji Vam omogućava da podesite vrijeme nakon kojeg se ventilator automatski isključuje, ovu funkciju možete podesiti u rasponu od 1 do 7 sati. Za dodatnu udobnost, uređaj je opremljen daljinskim upravljačem, tako da možete da promijenite podešavanja s lakoćom.

Moderni ventilatori za efikasno i brzo hlađenje

Moderni Temaso ventilatori su idealni za brzo i prijatno rashlađivanje prostorije tokom toplih ljetnih dana. Kada vladaju visoke temperature, u vašem domu može biti sasvim prijatno za boravak, ukoliko se oslonite na ventilatore pouzdanih proizvođača, kakve Temaso ima u ponudi.

Praktično dizajneri i vrlo funkcionalni, ventilatori se odlično uklapaju u svaki ambijent, a samo nekoliko minuta je dovoljno da prostoriju u potpunosti rashlade i učine vrlo prijatnom. U ponudi je veliki izbor ventilatora, a različiti modeli posjeduju vrlo praktične funkcije, kao što su funkcije protiv komaraca, zatim funkcije za jonizaciju i slično.

Pristupačan, praktičan i vrlo funkcionalan ventilator može biti odlično rješenje za visoke temperature i prijatno rashlađivanje kancelarije, dnevnog boravka ili drugog tipa prostorije.

Ventilatori sa vodenim hlađenjem

Ventilatori sa vodenim hlađenjem su tu da osiguraju uvijek svjež i optimalno vlažan vazduh u vašoj prostoriji. Ventilator funkcioniše tako što uvlači topli vazduh iz prostorije u vlažni filter preko koga konstantno prelazi voda, a zatim se vazduh u prostoriju vraća rashlađen i prijatan. Ventilatori dolaze u podnoj i stojećoj varijanti uz rezervoar za vodu i kutije za led, a upotreba i rukovanje ventilatorom po potrebi je maksimalno olakšano ručkama i transportnim točkićima.

Termoventilatori za grijanje kuća, stanova i kancelarija

Niske temperature ne moraju biti problem ukoliko posjedujete kvalitetan termoventilator koji će vrlo brzo i lijepo zagrijati svaku prostoriju, zbog čega predstavlja dobru alternativu klima uređajima i tradicionalnim načinima grijanja. Bilo da želite da unesete malo topline u svoj radni prostor, kuhinju, spavaću sobu ili neki drugi dio u domu, termoventilator će vam izaći u susret brzim zagrijavanjem svake prostorije. 

Temaso nudi veliki izbor različitih termoventilatora koji dolaze uz praktične funkcionalnosti, a na vama je da izaberete odgovarajući kapacitet, oblik i veličinu, u zavisnosti od vaših potreba. Vrlo laki, jednostavni i prenosivi termoventilatori pružiće vam toplo i prijatno okruženje, a sve to za samo par minuta koliko je potrebno da se prostorija zagrije.

Termoventilatori i ventilatori sa praktičnim funkcionalnostima

Ono zbog čega su Temaso ventilatori i termoventilatori uvijek dobar izbor jeste kvalitetna izrada, ali i vrlo praktične funkcionalnosti ovih aparata koje grijanje, odnosno hlađenje čine potpuno bezbijednim u svakom trenutku. 

Određeni ventilatori posjeduju praktične dodatke protiv insekata, dok termoventilatori dolaze sa sigurnosnim sistemima protiv pregrijavanja, tako da tokom rada ovih aparata možete biti potpuno mirni.

Praktičnost termoventilatora i ventilatora se ogleda i u lakoj manipulaciji ovim uređajima, pa svaki dan možete da ih premještate iz prostorije u prostoriju ili da im mijenjate mjesto u jednoj sobi. Uređaji će jednako efikasno grijati, odnosno hladiti vaš prostor.

Prijatna temperatura i pouzdanje hlađenje/grijanje u svakom trenutku

Prijatna temperatura, osim što je neophodna za ugodan boravak u prostoriji, od ključne je važnosti i za koncentraciju i produktivnost tokom rada. Zato su naši termoventilatori idealni za kancelarije i poslovne prostore u kojima lako možete dovesti temperaturu do optimuma, odnosno podesiti grijanje ili hlađenje tako da rad u svakom trenutku bude prijatan.

To isto važi za bilo koji tip prostorije u kojoj se boravi. Prijatna temperatura je važan preduslov dobrog raspoloženja i ugodnog boravka u bilo kom prostoru. Zato se oslonite na kvalitet koji pružaju ventilatori i termoventilatori iz naše ponude.

Poručite termoventilatore ili ventilatore po najpovoljnijim cijenama

Pogledajte našu ponudu i izaberite ventilator, odnosno termoventilator za vaš dom ili bilo koji drugi prostor. Izuzetno pristupačne cijene, uz prepoznatljiv Temaso kvalitet podrazumijevaju se i ovog puta. Napravite svoju porudžbinu već danas!