Kulinarski uspjeh ovog profesionalnog termo cirkulatora je u sporom kuvanju u vodi, na konstantno niskoj temperaturi hrane koja je vakuumirana u plastičnim kesama. Kada se odlučimo da obroke spremamo sa Sam Cook inovativnom tehnologijom, možemo očekivati da pripremljeno meso, morski plodovi ili povrće imaju jedinstven ukus i predstavljaju pravu kulinarsku poslasticu.
Hrana pripremljena na ovaj način zadržava vitamine i prirodno hranljive materije, što vam može pomoći da unaprijedite svoje zdravlje, kao i zdravlje svoje porodice. Termocirkulator je namijenjen za protok vode u posudi i kontrolu temperature, što će svaki obrok učiniti sočnim, aromatičnim i slasnim.
Sam Cook je jednostavan i lak za korišćenje, a pored toga, lako se odlaže i u kuhinjsku fioku, te vam neće oduzimati mnogo prostora.
Otkrivamo koje još karakteristike izdvajaju Sam Cook inovativnu tehnologiju spremanja obroka:
- Komandna tabla na dodir sa LCD ekranom.
- Podešavanje temperature.
- Podešavanje vremena rada.
- Indikator minimalnog i maksimalnog nivoa vode.
- Zvučni indikator za uključivanje aparata, izbor funkcija i prekid rada.
- Podesni dodatak za montiranje na posudu.
- Optimalna efikasnost kod kuvanja u posudama od 4 – 15 litara; minimalna dubina posude 15 cm.
- Sistem za automatsko isključivanje – isključuje uređaj kada nije u vodi ili kada je nivo vode u posudi prenizak, ispod minimalnog nivoa.
- Laka demontaža radi čišćenja i skidanja kamenca.
Recenzije
Još nema komentara.