Prečišćivači vazduha efikasno otklanjaju alergene, neprijatne mirise, bakterije i sve druge štetne čestice koje verovatno svakodnevno udišete u svom domu. Temaso aparati za prečišćavanje vazduha značajno poboljšavaju kvalitet vazduha u prostoriji i to uz inovativne sisteme filtracije koji tretiraju vazduh na najefikasniji način.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Prečišćivač vazduha – Haus & Luft – HL-OP-15

342.00
Unaprijedite svoje zdravlje sa pametnim uređajem - Haus & Luft prečišćivač vazduha. Prečišćivač vazduha Haus & Luft je namijenjen za potpuni tretman vazduha koji udišete u prostoriji. Omogućava uklanjanje prašine, alergena, štetnih gasova, dlaka i loših mirisa iz vazduha čineći kvalitet vazduha prirodnim, tako da se osjetite kao da ste u šumi ili na obali mora.
Dodaj u korpu

Prečišćivač vazduha – Haus&Luft – HL-OP-10

180.00
Sa današnjim visokim zagađenjem vazduha, sa svakim udahom potencijalno unosimo produkte zagađenja, kao i bakterije, prašinu i druge nečistoće, čime nanosimo direktnu štetu sebi i svom zdravlju.
Pročitajte još

Prečišćivač vazduha – Haus&Luft – HL-OP-20

441.00
Dobro nam je poznato koliko je zagađenje vazduha opasno po naše zdravlje na gotovo svim nivoima, no srećom, od sada postoji rješenje koje će nam pružiti budemo zaštićeni barem onda kada smo u zatvorenom prostoru, odnosno svome domu. Za sve one koji žele da obezbijede zdrav i siguran vazduh za sebe i svoju porodicu, predstavljamo prečišćivač vazduha Haus&Luft.
Pročitajte još

Prečišćivači vazduha protiv alergena, dima, neprijatnih mirisa

Prečišćivači vazduha iz Temaso ponude dubinski tretiraju vazduh zahvaljujući posebnim sistemima filtracije koji ne propuštaju alergene i bakterije. Višeslojni filteri ovih aparata uklanjaju polen, dlačice, dim, neprijatne mirise, a uz prečišćivač dolazi i jonizator koji doprinosi tome da udišete vazduh poput onog u šumama ili pored mora.

Prečišćivači vazduha funkionišu vrlo jednostavno: dovoljno je da ih uključite i ostavite nekoliko minuta, koliko je dovoljno da se vazduh površno pročisti od nečistoća, nakon čega se bakterije, polen i drugi alergeni postepeno uklanjaju dok vazduh ne bude potpuno čist i zdrav za udisanje. Naš izbor modela pruža mogućnost da izaberete prečišćivač vazduha idealan za vaše potrebe, jer svaki prečišćivač odgovara tačno određenoj kvadraturi prostorije.

 

Oxy Fresh tehnologija – višeslojna filtracija kao odlična prevencija virusa

Oxy Fresh tehnologija ovih prečišćivača uključuje više nivoa filtracija, odnosno niz zasebnih komponenti koje uklanjaju prašinu, alergene, dlačice iz vazduha, kao i štetne vazdušne gasove i sve loše mirise. Posebno ističemo UV-C lampe koje biološki tretiraju vazduh i ubijaju viruse, bakterije i mikrobe, pa je ovakav aparat u cjelosti odličan za osvježavanje vazduha u domu, naročito tokom pandemije virusa kada je čist vazduh od ključne važnosti.

 

Efikasan saveznik protiv svih vrsta zagađivača u vazduhu

Vazduh u prostoriji je vrlo podložan zagađivanju pod uticajem tehnologije koju koristimo, ali i brojnih faktora koji dolaze spolja. Kada usisavate kuću, nerijetko se digne prašina, a spremanje ručka često dovodi do raznih mirisa koji se šire domom.

Ako vaša djeca vole plišane igračke, onda sigurno znate i da su one jedan od najvećih sakupljača prašine koja na kraju završi u vazduhu. Bakterije, polen i smog koji ulaze spolja su takođe prepreka zdravom disanju.
Za sve ovo postoji jednostavno rješenje, a to je prečišćivač vazduha iz Temaso ponude koji efikasno oslobađa vazduh svih ovih nečistoća, ostavljajući u domu samo svježinu koja može duboko da se udahne, a da pri tom ne osjetite nikakve mirise ili alergijske reakcije.

 

Obezbijedite zdrav vazduh sebi i svojim najbližima

Čist vazduh je postao luksuz, naročito ako živite u gradovima i zagađenim sredinama čiji je vazduh prepun smoga i drugih zagađivača. Iako ne možete da samostalno utičete na vazduh napolju, ono što sigurno jeste opcija je da popravite njegov kvalitet u svom domu, a u tome vam mogu pomoći pouzdani prečišćivači vazduha.

Nabavite aparat za prečišćavanje vazduha koji će unutar vaša četiri zida vazduh učiniti zdravim i potpuno čistim, tako da možete biti sigurni da u njemu nema bakterija i drugih prljavština. Poručite prečišćivač vazduha po pristupačnoj cijeni – već danas, u Temaso prodavnici.