Prečišćivači vazduha efikasno otklanjaju alergene, neprijatne mirise, bakterije i sve druge štetne čestice koje svakodnevno udišete u svom domu. Temaso aparati za prečišćavanje vazduha značajno poboljšavaju kvalitet vazduha u prostoriji i to uz inovativne sisteme filtracije koji tretiraju vazduh na najefikasniji način.

Pogledajte našu ponudu i poručite prečišćivače vazduha za uvijek čist i prijatan vazduh u vašem domu!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

HL-OP-15 – Prečišćivač vazduha – Haus & Luft

342.00
Prečišćivač vazduha Haus & Luft je namijenjen za potpuni tretman vazduha koji udišete u prostoriji. Omogućava uklanjanje prašine, alergena, štetnih gasova, dlaka i loših mirisa iz vazduha čineći kvalitet vazduha prirodnim tako da se osjetite kao da ste u šumi ili na obali mora. Aparat za prečišćavanje vazduha koristi OxyFrish+technology, sistem filtracije u šest faza koji omogućava efikasnost prečišćavanja vazduha 99,99 odsto. Nabavite prečišćivač vazduha Haus & Luft i učinite vazduh u Vašem domu čistim, kvalitetnim i zdravijim.

HL-OP-10 – Prečišćivač vazduha – Haus&Luft

180.00
Svakim udahom u kom u svoja pluća unosimo produkte zagađenje, bakterije, prašinu i druge nečistoće, nanosimo direktnu štetu sebi i svom zdravlju. Postoji jednostavan način da na to utičemo, a to je Haus&Luft prečišćivač vazduha. Zahvaljujući efikasnom petostepenom sistemu filtracije, vazduh u našem domu ili poslovnom prostoru će veoma brzo biti čist, svjež i prijatan.

HL-OP-20 – Prečišćivač vazduha – Haus&Luft

423.00
Već nam je svima dobro poznato koliko je zagađenje opasno po naše zdravlje, srećom, postoji rješenje da budemo zaštićeni bar kada smo u zatvorenom prostoru. Da biste disali bezbijedno postaraće se kvalitan i pouzdan Haus&Luft Prečišćivač vazduha.

Prečišćivači vazduha protiv alergena, dima, neprijatnih mirisa

Prečišćivači vazduha iz Temaso dubinski tretiraju vazduh zahvaljujući posebnim sistemima filtracije koji ne propuštaju alergene i bakterije u vazduhu.  Višeslojni filteri ovih aparata uklanjaju polen, dlačice, dim, neprijatne mirise, a uz prečišćivač dolazi i jonizator koji doprinosi tome da udišete vazduh poput onog u šumama ili pored mora.

Prečišćivači vazduha funkionišu vrlo jednostavno: dovoljno je da ih uključite i ostavite nekoliko minuta, koliko je dovoljno da se vazduh površno pročisti od nečistoća, nakon čega se bakterije, polen i drugi alergeni postepeno uklanjaju dok vazduh ne bude potpuno čist i zdrav za udisanje. Veliki izbor modela pruža mogućnost da izaberete prečišćivač vazduha idealan za vaše potrebe, jer svaki prečišćivač odgovara tačno određenoj kvadraturi prostorije. 

Oxy Fresh tehnologija – višeslojna filtracija kao odlična prevencija virusa

Oxy Fresh tehnologija ovih prečišćivača uključuje više nivoa filtracija, odnosno niz zasebnih komponenti koje uklanjaju prašinu, alergene, dlačice iz vazduha, kao i štetne vazdušne gasove i sve loše mirise. Posebno ističemo UV-C lampe koje biološki tretiraju vazduh i ubijaju viruse, bakterije i mikrobe, pa je ovakav aparat u cjelosti odličan za osvježavanje vazduha u domu, naročito tokom pandemije virusa kada je čist vazduh od ključne važnosti.

Efikasan saveznik protiv svih vrsta zagađivača u vazduhu

Vazduh u prostoriji je vrlo podložan zagađivanju pod uticajem tehnologije koju koristimo, ali i brojnih faktora koji dolaze spolja. Kada usisavate kuću, nerijetko se digne prašina, a spremanje ručka često dovodi do raznih mirisa koji se šire domom.

Ako vaša djeca vole plišane igračke, onda sigurno znate i da su one jedan od najvećih sakupljača prašine koja na kraju završi u vazduhu. Bakterije, polen i smog koji ulaze spolja su takođe prepreka zdravom disanju.

Za sve ovo postoji jednostavno rješenje, a to je prečišćivač vazduha iz Temaso ponude koji efikasno oslobađa vazduh svih ovih nečistoća, ostavljajući u domu samo svježinu koja može duboko da se udahne, a da pri tom ne osjetite nikakve mirise ili alergijske reakcije.

Svjež i pročišćen vazduh za samo nekoliko minuta

Pitate se zašto su prečišćivači vazduha iz naše ponude najpraktičniji aparati za tretiranje vazduha u vašem domu? Zato što im je potrebno vrlo kratko vrijeme da naprave značajnu i zdravu razliku u kvalitetu vazduha u vašem domu, što je vrlo bitno kako za djecu tako i za odrasle. Lako manipulisanje aparatom, praktičan dizajn i mogućnost prenošenja iz prostorije u prostoriju omogućava da u domu uvijek udišete čist i kvalitetan vazduh, a sve to po najpovoljnijim Temaso cijenama.

Obezbijedite zdrav vazduh sebi i svojim najbližima

Čist vazduh je postao luksuz, naročito ako živite u gradovima i zagađenim sredinama čiji je vazduh prepun smoga i drugih zagađivača. Iako ne možete da samostalno utičete na vazduh napolju, ono što sigurno jeste opcija je da popravite njegov kvalitet u svom domu, a u tome vam mogu pomoći pouzdani prečišćivači vazduha.

Nabavite aparat za prečišćavanje vazduha koji će unutar vaša četiri zida vazduh učiniti zdravim i potpuno čistim, tako da možete biti sigurni da u njemu nema bakterija i drugih prljavština.

Poručite prečišćivač vazduha po pristupačnoj cijeni

U okolnostima u kojima vladaju virusi, a izvori prljavština i bakterija postaju sve brojniji, važno je da obezbijedite čist vazduh barem u svom domu ili kancelariji, gdje provodite najviše vremena. Pogledajte našu ponudu i poručite prečišćivač vazduha već danas!