Ovlaživači vazduha efikasno staju na put suvom vazduhu u vašem domu, čineći ga optimalno vlažnim i prijatnijim za udisanje. Temaso ponuda uključuje najkvalitetnije aparate za ovlaživanje vazduha koji doprinose zdravijem životnom prostoru i ljepšem osjećaju tokom cijelog dana.

Prikazan jedan rezultat

Ovlaživač vazduha sa daljinskim – MPM – MNP-04

63.00
Optimalna vlažnost vazduha u prostoriji izuzetno je važna za Vaše zdravlje i normalno funkcionisanje. Iz tog razloga, preporučuje se odabir kvalitetnog osvježivača koji ima sistem kontrole i prikaz nivoa vlažnosti da bi uslovi u kojima boravite bili idealni. Upravo takav je ovlaživač vazduha sa daljinskim upravljanjem, poznatog brenda MPM.
Pročitajte još

Vazduh u vašem domu bi trebalo da emituje isključivo svježinu

 

Previše suv vazduh nije prijatan za udisanje, a uz to ima loš uticaj na kožu, izaziva suvoću grla i kašalj, a nepogodan je i za namještaj, naročito drveni kao i za sobne biljke. Vazduh bi trebao da bude sa normalnim nivoom vlažnosti, koja ponekad umije da izostane zbog čega vazduh postaje nepodnošljivo suv.

Rješenje za ovakve probleme u vašem domaćinstvu su ovlaživači vazduha iz Temaso ponude koji uspostavljaju optimalan nivo njegove vlažnosti.

 

Ovlaživači vazduha doprinose bržem oporavku od prehlada i gripa

Pozitivni efekti ovlaživanja vazduha su uvijek vidljivi, a naročito ćete im biti zahvalni tokom prehlade ili gripa, kada su kvalitet i svježina vazduha najbitniji faktor oporavka. Čak i ako je vaše okruženje ispunjeno isključivo zagađenim, često suvim i uglavnom nezdravim vazduhom, u vašem domu ili radnom prostoru ne mora da bude tako.

Iako ovlaživači vazduha nemaju direktan uticaj na bakterije i viruse, važno je imati u vidu da vlažnost vazduha koju oni uspostavljaju i održavaju definitivno ne predstavlja dobar teren za razvoj alergena i širenje bakterija i virusa. Dakle, uz ovlaživač vazduha iz naše ponude posredno obezbjeđujete i čist vazduh oslobođen prašine i bakterija. Ovo je izuzetno bitno u okolnostima kada vladaju virusi, kao i tokom sezona gripa, kada čist vazduh može značajno da ubrza oporavak od sezonskih virusa i prehlada.

 

Ovlaživači vazduha – neizostavni u modernim domaćinstvima

Ovlaživači vazduha su postali sastavni dio zdravog života. Oni koji istinski praktikuju zdravu ishranu i redovne fizičke aktivnosti, vrlo dobro znaju da je za potpuno zdrav život i dobar osjećaj ipak neophodan i kvalitetan vazduh. Zato ćete ovlaživač vazduha iz naše ponude pronaći u brojnim domaćinstvima, naročito tokom sezone grijanja, kao i ljeti kada se prostorije rashlađuju, jer se u oba slučaja vazduh značajno isušuje.

Poručite ovlaživač vazduha po najpovoljnijoj cijeni – u Temaso prodavnici.