Dehidratori vazduha obezbjeđuju optimalan nivo suvoće vazduha u vašem domu, kancelariji ili bilo kojoj drugoj prostoriji, što je od ključne važnosti za prijatan boravak i zdrav vazduh koji udišete. Kompaktan aparat održava vazduh suvim štiteći pri tom čitavo vaše domaćinstvo od neželjenih uticaja vlage.

Pogledajte koji su dehidratori vazduha u našoj ponudi i napravite svoju porudžbinu već danas!

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

HL-OS-10 – Dehidrator vazduha – Haus & Luft

211.50
Optimalna vlažnost vazduha u prostoriji je vrlo bitna za zdravlje i normalno funkcionisanje. Uz dehidrator vazduha Haus & Luft, koji je namijenjen za održavanje odgovarajućeg nivoa relativne vlažnosti vazduha, nećete više brinuti o normalnom funkcionisanju, dobrom raspoloženju i komforu u zatvorenom. Pojava vlage i buđi često su uzroci loše izolacije stambenog objekta, greške u izgradnji, poplave i sl. Velika vlažnost u prostoru u kojem boravite nema samo negativan uticaj na namještaj, odjeću, male kućne aparate i sl. Najveći uticaj ima na one koji borave u takvom okruženju. Aparat omogućava automatsko podešavanje i održavanje relativne vlažnosti vazduha, stvara zdravu atmosferu i smanjuje razvoj bakterija i virusa. Zato nabavite dehidrator vazduha Haus & Luft i obezbjedite optimalnu vlažnost u Vašem prostoru čineći prostor u kojem boravite zdravijim za život!

HL-OS-20 – Isušivač vazduha – Haus & Luft

306.00
Za zdrav život je veoma bitan kvalitetan i svjež vazduh. Optimalna vlažnost vazduha u zatvorenoj prostoriji je vrlo važna za ljudsko zdravlje i organizam, pa se zato savetuje odabir kvalitetnog isušivača vazduha koji pored toga što ima odlične karakteristike, vrlo je jednostavan za upotrebu i održavanje. Isušivač vazduha je nezamjenjljiv aparat ukoliko imate problema sa prevelikom vlažnošću vazduha u Vašem domu, a razlozi za to mogu biti: loša izolacija stambenog objekta, greške u izgradnji, poplave i sl. Velika vlažnost u prostoru u kojem boravite nema samo negativan uticaj na namještaj, odjeću, male kućne aparate i sl. Najveći uticaj ima na one koji borave u takvom okruženju. Optimalna vrijednost vazduha je 40-60%. Ukoliko je vlažnost vazduha iznad 65% stvaraju se idealni uslovi za razvoj buđi i plijesni. Vodite računa o prostoru u kojem boravite, vodite računa o Vašem zdravlju i zdravlju Vaših najmilijih.

Sačuvajte zdravlje od vlage i riješite se alergijskih rekacija

Vlaga je nešto sa čim se, nažalost, veliki broj domaćinstava susreće bez ideje kako riješiti ovaj neprijatni problem koji utiče i na zdravlje, ali i na materijalne stvari poput namještaja i zidova u domu.

Vlaga stvara vrlo povoljne uslove za razvoj mikroorganizama koji uzrokuju alergije i respiratorne probleme poput astme. Napade astme mogu izazvati grinje, prašina, centralno grijanje u domu, isparljiva organska jedinjenja koja se nalaze u tepisima i namještaju, kao i sredstvima za čišćenje i ribanje. Sve ovo možete suzbiti dehidratorom vazduha koji sve ove čestice efikasno eliminiše.

Iako su grinje prisutne u svakom domu, prisustvo vlage dodatno podstiče njihovo množenje, što uzorkuje brojne alergijske reakcije, pa čak i kod potpuno zdravih ljudi može doći do poteškoća sa disanjem, nesvjestice ili loše koncentracije u izuzetno vlažnim prostorijama.

Najefikasniji način da se vlaga suzbije su dehidratori vazduha iz Temaso ponude, odnosno profesionalni uređaji namijenjeni održavanju optimalnog stepena suvoće vazduha, tako što  efikasno izvlače višak vlage nakon čega u prostoriji vlada idealan nivo suvoće vazduha koji je preporučljiv za čovjeka. Na ovaj način, vazduh postaje lakši i prijatniji za udisanje, a takav efekat na zdravlje čovjeka definitivno nema cijenu.

Riješite se neprijatnog mirisa vlage i sačuvajte svoje uređaje

Osim nekvalitetnog vazduha, posljedica vlage je i njen neprijatan miris koji umije da bude vrlo frustritajući, a osjeti se i u namještaju i stvarima po ormarima.

Prekomjerna vlaga u prostorijama je jedan od čestih uzročnika kvarova elektronike, jer pod uticajem vlage dolazi do koroziranja kontakata i smanjenja otpora izolacije, što može dovesti do kratkih spojeva. Posebna opasna za uređaje je kondenzacija, koju mogu prouzrokovati čak i kuvanje, zagrijavanje vode i tuševi, pogotovo ukoliko su ventilacioni otvori mali ili ih uopšte nema. Ukoliko prepoznajete ovaj problem, dehidrator vazduha može biti pravo rješenje za vaš dom!

Dehidratori vazduha čuvaju i namještaj od propadanja

Osim što pozitivno utiču na kvalitet vazduha koji se udiše, dehidratori vazduha takođe čuvaju zidove i namještaj od propadanja. Poznato je koliko vlaga loše utiče na stvari, počevši od odjeće, preko fotelja, do aparata i drugih stvari u domu. Postoji način da se izborite sa ovim, uz efikasan prečišćivač vazduha koji će vam sačuvati stvari, a ujedno priuštiti i zdraviji ambijent.

Ukoliko sa vlagom imate problem i u svom radnom prostoru ili kancelariji, ovaj kompaktan, praktično dizajniran aparatić može poslužiti i na vašem radnom mjestu. Povoljan nivo vlažnosti vazduha koji udišete dok radite je itekako bitan za koncentraciju, pa bi dehidrator vazduha mogao značajno da doprinese i kvalitetu vašeg rada i razmišljanja.

Rizik od bakterija i virusa sveden na minimum

Kada dehidratori vazduha postignu optimalan nivo vlažnosti u vazduhu, oni ga tako održavaju u prostoriji, a takav vazduh je izuzetno nepovoljan teren za razvoj bakterija, virusa i prljavština. Na taj način, dehidrator vazduha ima i funkciju održavanja vazduha čistim, a ne samo oslobođenim velike količine vlage.

Poručite dehidrator i pobijedite vlagu u svom domu

Temaso ponuda uključuje sjajan izbor dehidratora sa vrlo praktičnim i efikasnim funkcijama koje proces postizanja idealne vlažnosti vazduha čine bržim, a održavanje ovog nivoa lakšim. Zato je krajnje vrijeme da i vi provjerite koji bi dehidrator vazduha iz naše ponude najbolje odgovorio na vaše potrebe. Napravite svoju porudžbinu već danas, za čist i kvalitetan vazduh i u vašem domu!