Dehidratori vazduha obezbjeđuju optimalan nivo suvoće vazduha u vašem domu, kancelariji ili bilo kojoj drugoj prostoriji, što je od ključne važnosti za prijatan boravak i zdrav vazduh koji udišete. Kompaktan aparat održava vazduh suvim štiteći pri tom čitavo vaše domaćinstvo od neželjenih uticaja vlage.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Dehidrator – Pleasant Unique – Taurus – 954514

328.50
Pleasant Unique dehidrator vazduha karakteriše velika snaga i brzina što ga čini idealnim za korišćenje u svim većim prostorijama. Efikasno i brzo stvara prijatno okruženje u svakoj prostoriji površine do 45 m2. Uživajte u prijatnom vazduhu i atmosferi i unaprijedite svoje zdravlje u isto vrijeme - sa samo jednim uređajem.
Dodaj u korpu

Dehidrator vazduha – Pleasant – Taurus – 954513

198.00
Uvijek možete da uživate u prijatnoj atmosferi - uz Taurus Pleasant dehidrator vazduha. Pleasant dehidrator vazduha će obezbijediti savršeno okruženje u Vašem domu uz vrlo malu potrošnju električne energije. Pleasant - kako mu i samo ime kaže - napravljen za zadovoljstvo.
Pročitajte još

Sačuvajte zdravlje od vlage i riješite se alergijskih rekacija

Vlaga je nešto sa čim se, nažalost, veliki broj domaćinstava susreće bez ideje kako riješiti ovaj neprijatni problem koji utiče i na zdravlje, ali i na materijalne stvari poput namještaja i zidova u domu.
Vlaga stvara vrlo povoljne uslove za razvoj mikroorganizama koji uzrokuju alergije i respiratorne probleme poput astme. Napade astme mogu izazvati grinje, prašina, centralno grijanje u domu, isparljiva organska jedinjenja koja se nalaze u tepisima i namještaju, kao i sredstvima za čišćenje. Sve ovo možete suzbiti dehidratorom vazduha koji sve ove čestice efikasno eliminiše.

Iako su grinje prisutne u svakom domu, prisustvo vlage dodatno podstiče njihovo množenje, što uzrokuje brojne alergijske reakcije. Čak i kod potpuno zdravih ljudi može doći do poteškoća sa disanjem, nesvjestice ili loše koncentracije u izuzetno vlažnim prostorijama.

Najefikasniji način da se vlaga suzbije su dehidratori vazduha iz Temaso ponude, odnosno profesionalni uređaji namijenjeni održavanju optimalnog stepena suvoće vazduha. Ovi aparati efikasno izvlače višak vlage nakon čega u prostoriji vlada idealan nivo suvoće vazduha koji je preporučljiv za svakog čovjeka.

 

Riješite se neprijatnog mirisa vlage i sačuvajte svoje uređaje

Osim nekvalitetnog vazduha, posljedica vlage je i njen neprijatan miris koji umije da bude vrlo frustrirajući, a osjeti se i u namještaju i stvarima po ormarima. Prekomjerna vlaga u prostorijama je jedan od čestih uzročnika kvarova elektronike, jer pod uticajem vlage dolazi do korozije kontakata i smanjenja otpora izolacije, što može dovesti do kratkih spojeva. Kondenzacija je posebno opasna za uređaje, a mogu je prouzrokovati čak i kuvanje, zagrijavanje vode i tuševi, pogotovo ukoliko su ventilacioni otvori mali ili ih uopšte nema.

 

Dehidratori vazduha čuvaju i namještaj od propadanja

Osim pozitivnog uticaja na kvalitet vazduha koji se udiše, dehidratori vazduha takođe čuvaju zidove i namještaj od propadanja. Poznato je koliko vlaga loše utiče na stvari, počevši od odjeće, preko fotelja, do aparata i drugih stvari u domu. Postoji način da se izborite sa ovim, uz efikasan prečišćivač vazduha koji će vam sačuvati stvari, a ujedno priuštiti i zdraviji ambijent.

Ukoliko sa vlagom imate problem i u svom radnom prostoru ili kancelariji, ovaj kompaktan, praktično dizajniran aparat može poslužiti i na vašem radnom mjestu. Povoljan nivo vlažnosti vazduha koji udišete dok radite je i te kako bitan za koncentraciju, pa bi dehidrator vazduha mogao značajno da doprinese i kvalitetu vašeg rada i razmišljanja.

 

Rizik od bakterija i virusa sveden na minimum

Kada dehidratori vazduha postignu optimalan nivo vlažnosti u vazduhu, oni ga tako održavaju u prostoriji, a takav vazduh je izuzetno nepovoljan teren za razvoj bakterija, virusa i prljavština. Na taj način, dehidrator vam omogućava da udišete zdrav i pročišćen vazduh koji odgovara i osobama sa alergijskim reakcijama.

 

Poručite dehidrator i pobijedite vlagu u svom domu

Temaso ponuda uključuje sjajan izbor dehidratora sa vrlo praktičnim i efikasnim funkcijama koje proces postizanja idealne vlažnosti vazduha čine bržim, a održavanje ovog nivoa lakšim. Zato je krajnje vrijeme da i vi provjerite koji bi dehidrator vazduha iz naše ponude najbolje odgovorio na vaše potrebe. Napravite svoju porudžbinu već danas, za čist i kvalitetan vazduh i u vašem domu.