Aparati za tretiranje vazduha su neprocjenjivi dodatak koji boravak u domu mogu učiniti značajno kvalitetnijim i prijatnijim. Pogledajte Temaso ponudu prečišćivača, dehidratora i ovlaživača vazduha koji efikasno tretiraju vazduh, otklanjaju viruse i doprinose kvalitetnijoj sredini.

Provjerite koji aparati za tretiranje vazduha su dio Temaso ponude i poručite ih već danas!

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

HL-OP-15 – Prečišćivač vazduha – Haus & Luft

342.00
Prečišćivač vazduha Haus & Luft je namijenjen za potpuni tretman vazduha koji udišete u prostoriji. Omogućava uklanjanje prašine, alergena, štetnih gasova, dlaka i loših mirisa iz vazduha čineći kvalitet vazduha prirodnim tako da se osjetite kao da ste u šumi ili na obali mora. Aparat za prečišćavanje vazduha koristi OxyFrish+technology, sistem filtracije u šest faza koji omogućava efikasnost prečišćavanja vazduha 99,99 odsto. Nabavite prečišćivač vazduha Haus & Luft i učinite vazduh u Vašem domu čistim, kvalitetnim i zdravijim.

HL-OP-10 – Prečišćivač vazduha – Haus&Luft

180.00
Svakim udahom u kom u svoja pluća unosimo produkte zagađenje, bakterije, prašinu i druge nečistoće, nanosimo direktnu štetu sebi i svom zdravlju. Postoji jednostavan način da na to utičemo, a to je Haus&Luft prečišćivač vazduha. Zahvaljujući efikasnom petostepenom sistemu filtracije, vazduh u našem domu ili poslovnom prostoru će veoma brzo biti čist, svjež i prijatan.

HL-OP-20 – Prečišćivač vazduha – Haus&Luft

423.00
Već nam je svima dobro poznato koliko je zagađenje opasno po naše zdravlje, srećom, postoji rješenje da budemo zaštićeni bar kada smo u zatvorenom prostoru. Da biste disali bezbijedno postaraće se kvalitan i pouzdan Haus&Luft Prečišćivač vazduha.

HL-OS-10 – Dehidrator vazduha – Haus & Luft

211.50
Optimalna vlažnost vazduha u prostoriji je vrlo bitna za zdravlje i normalno funkcionisanje. Uz dehidrator vazduha Haus & Luft, koji je namijenjen za održavanje odgovarajućeg nivoa relativne vlažnosti vazduha, nećete više brinuti o normalnom funkcionisanju, dobrom raspoloženju i komforu u zatvorenom. Pojava vlage i buđi često su uzroci loše izolacije stambenog objekta, greške u izgradnji, poplave i sl. Velika vlažnost u prostoru u kojem boravite nema samo negativan uticaj na namještaj, odjeću, male kućne aparate i sl. Najveći uticaj ima na one koji borave u takvom okruženju. Aparat omogućava automatsko podešavanje i održavanje relativne vlažnosti vazduha, stvara zdravu atmosferu i smanjuje razvoj bakterija i virusa. Zato nabavite dehidrator vazduha Haus & Luft i obezbjedite optimalnu vlažnost u Vašem prostoru čineći prostor u kojem boravite zdravijim za život!

HL-OS-20 – Isušivač vazduha – Haus & Luft

306.00
Za zdrav život je veoma bitan kvalitetan i svjež vazduh. Optimalna vlažnost vazduha u zatvorenoj prostoriji je vrlo važna za ljudsko zdravlje i organizam, pa se zato savetuje odabir kvalitetnog isušivača vazduha koji pored toga što ima odlične karakteristike, vrlo je jednostavan za upotrebu i održavanje. Isušivač vazduha je nezamjenjljiv aparat ukoliko imate problema sa prevelikom vlažnošću vazduha u Vašem domu, a razlozi za to mogu biti: loša izolacija stambenog objekta, greške u izgradnji, poplave i sl. Velika vlažnost u prostoru u kojem boravite nema samo negativan uticaj na namještaj, odjeću, male kućne aparate i sl. Najveći uticaj ima na one koji borave u takvom okruženju. Optimalna vrijednost vazduha je 40-60%. Ukoliko je vlažnost vazduha iznad 65% stvaraju se idealni uslovi za razvoj buđi i plijesni. Vodite računa o prostoru u kojem boravite, vodite računa o Vašem zdravlju i zdravlju Vaših najmilijih.

MNP-04 – Ovlaživač vazduha sa daljinskim – MPM

55.80
Optimalna vlažnost vazduha u prostoriji jako je važna za Vaše zdravlje i normalno funkcionisanje, zato se preporučuje odabir kvalitetnog osvježivača koji ima sistem kontrole i prikaz nivoa vlažnosti da bi uslovi u kojima boravite bili idealni - upravo takav je Ovlaživač vazduha sa daljinskim upravljanjem, brenda MPM.

Preduprijedite viruse i uništite bakterije u svom okruženju

U vrijeme kada se virusi šire nevjerovatnom brzinom, od ključne je važnosti preduzeti sve mjere za zaštitu i zaustavljanje bakterija. Aparati za tretiranje vazduha iz naše ponude su ono što vam treba upravo u takvim situacijama, jer udisanje čistog vazduha je pola vašeg zdravlja i zdravlja vaših najmilijih. 

Sjajne performanse ovih aparata, uz jednostavnu upotrebu i lako održavanje postaće neizostavan dio vašeg doma, kao i najjači saveznik vaše porodice u borbi protiv raznih virusa, alergena, neprijatnih mirisa i sličnih pojava.

Aparati za tretiranje vazduha – prioritet svakog domaćinstva

Ukoliko živite u gradskoj sredini, svjesni ste činjenice da je čist vazduh ponekad pravi luksuz. Zato su vam neophodni adekvatni aparati za tretiranje vazduha, koji će ovu potrebu zadovoljiti barem u vaša četiri zida, gdje sa svojom porodicom provodite najviše vremena.

Aparati za tretiranje vazduha iz naše ponude pružaju najbolji izbor za vas ukoliko želite da unaprijedite kvalitet života, a prvi korak ka tome je svakako čišćenje i osvježavanje vazduha koji svakodnevno udišete. Priuštite sebi aparate koji će unaprijediti ne samo kvalitet vazduha, već samim tim i vaše raspoloženje i zdravlje. Pogledajte Temaso ponudu i napravite najbolji izbor za svoj dom!

Svjež vazduh u kancelariji – važan preduslov produktivnosti

Aparati za tretiranje vazduha su namijenjeni i za vaše poslovne prostore, u kojima vazduh definitivno uvijek može biti malo čistiji, svežiji i kvalitetniji. Produktivnost, koncentracija i način razmišljanja nerijetko zavise od okruženja u kome se nalazimo, a (ne)kvalitetan vazduh je ono što nas dominantno okružuje. Učinite ga boljim i zdravijim svuda, pa i na svom radnom mjestu!

Aparati idealni za prostorije u kojima borave djeca

Za djecu je izuzetno važno da odrastaju i zdravoj sredini koja podrazumijeva i kvalitetan vazduh, a ukoliko gradsko okruženje to ne dozvoljava, aparati za tretiranje vazduha mogu doprinijeti da barem vazduh koji udišu u svojim sobama i drugim prostorijama svog doma bude čist i svjež.

Provjerite koji aparati bi u najvećoj mjeri zadovoljili potrebe vas i vaše porodice i poručite već sada!

Poručite aparate za tretiranje vazduha po najboljim cijenama

Temaso kvalitet uvijek dolazi uz najpristupačnije cijene, a izuzetak nisu ni aparati za tretiranje vazduha koji definitivno pružaju najbolji odnos cijene i kvaliteta, uz vrlo malo potrošnju! Koja je, uostalom, cijena čistog i svježeg vazduha? Pogledajte našu ponudu i odlučite koji su to aparati za tretiranje vazduha definitivno neophodni u vašem domu, poslovnom prostoru ili nekom drugom ambijentu u kome provodite svoje vrijeme!